Maten og Naturen

Aioli

Aioli

Aioli er majones som er tilsatt hvitløkssmak. Smaker godt som dressing til det meste!

Aioli Recipe

By Astrid Published: juni 20, 2012

    Aioli er majones som er tilsatt hvitløkssmak.

    Ingredients

    Instructions

    1. Ha i eggeplommer, sitronsaft, eddik og dijon-sennep i en foodprosessor eller kjøkkenmaskin
    2. Kjør dette sammen til fargen er lys gul
    3. Spe oljen forsiktig inn i blandingen mens den røres
    4. Dersom du heller for raskt skiller blandingen seg
    5. Etter hvert vil blandingen bli tykkere og det blir majones
    6. Smak til med salt og pepper
    7. Bruk 1 fedd hvitløk per dl majones, og press med hvitløkspresse slik at du unngår klumper med hvitløk i aiolien


    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *