Maten og Naturen

Djevel-egg

Djevel-egg

Djevel-egg gir en vri på smaken til egget. Fin som frokost og lunsj når du har litt bedre tid. Det er også perfekt å servere det som fingermat på fest.

Du trenger:

  • 3 hardkokte egg, gir 6 djevelegg
  • 1 ss majones
  • 1 ss creme fraiche
  • 1 ts dijonsennep
  • litt salt
  • hvitløkspepper
  • noen dråper hvitvinseddik (kan sløyfes)

Slik gjør du:

  • Hardkok eggene, det tar ca 10-11 minutter
  • La de ligge i kaldt vann en stund, knus skallet i vannet så blir det lettere å ta av
  • Del eggene i to
  • Ta ut plommene og ha de i en bolle
  • Mos de med en gaffel
  • Tilsett resten av ingrediensene, rør så det blir en slett røre, og ha det tilbake i de halve eggdelene
  • Dersom du vil at det skal se litt penere ut kan du bruke kakesprøyte

 


Related Posts

Kjapp lunsj i travle juletider

Kjapp lunsj i travle juletider

Egg i salatblad er kjapt å lage, og en god oppladning om du har det litt travelt nå i julestrida!

Mix og Match

Mix og Match

Kanskje har du litt rester av forskjellige slag i kjøleskapet? Det kan bli den beste lunsjen din på lenge!



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *