Maten og Naturen

Eggsalat

Eggsalat

Eggsalat er utrolig godt! Perfekt som pålegg med sunne fettsyrer og proteiner. Denne er laget med vårløk som gir en ekstra spiss på smaken.

Du trenger:

  • 5 egg
  • 1 pose ekte majones
  • 2 vårløker
  • salt
  • hvitløkspepper

Slik gjør du:

  • Hardkok eggene, dette tar ca 10 minutter
  • Skjær opp vårløken
  • Rør sammen ingrediensene og smak til med salt og hvitløkspepper

Related Posts

Kjapp lunsj i travle juletider

Kjapp lunsj i travle juletider

Egg i salatblad er kjapt å lage, og en god oppladning om du har det litt travelt nå i julestrida!

Mix og Match

Mix og Match

Kanskje har du litt rester av forskjellige slag i kjøleskapet? Det kan bli den beste lunsjen din på lenge!...

Dette innholdet er kun for medlemmer.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *