Maten og Naturen

Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus

Fiskeboller i hvit saus går raskt og lage, og er god hverdagsmat.

Du trenger:

  • 1 pakke fiskeboller med kraft (holder til ca 3 voksne). Når du kjøper et slikt ferdigprodukt, les på innholdsfortegnelsen og sjekk at det ikke inneholder potetmel eller hvetemel. Fiskeboller fra f.eks Rørvik er et fint produkt å bruke.
  • Gulerøtter
  • Bacon
  • 50 g meierismør
  • 1  1/2 ts Johannesbrødkjernemel
  • 1/2 dl fløte
  • Salt og pepper

Slik gjør du:

  • Rasp opp gulerøttene
  • Smelt smøret i en kjele
  • Ha i Johannesbrødkjernemelet og visp godt
  • Ha i fløten og kraften fra fiskebollene og la det koke forsiktig opp til hvit saus
  • Ha i fiskebollene og la det småputre til fiskebollene er varme
  • Smak til salt og pepper i sausen
  • Steik bacon til og server!

 

 



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *