Maten og Naturen

Himalayasalt

Himalayasalt

Vi trenger salter i kroppen vår, og når man bruker salt i matlagingen sin bør man bruke Himalayasalt.

Himalayasalt er over 200 millioner år gammelt og inneholder urhavets opprinnelige himalayasaltsammensetning (alle jordens 84 mineraler og sporstoffer). Det er i tråd med våre cellers sammensetning av salt, vann, mineraler og sporstoffer. Saltet er dannet ved solens tørking av urhavet, og under dannelsen av Himalayafjellene ble saltlaget trykket ned under overflaten hvor det i dag ligger i cirka 500 meters dybde, godt beskyttet mot forurensinger og andre påvirkninger. Himalayasalt inneholder også biofotoner – en enorm solenergi som fordampet havvannet i sin tid.

Du får det i fin form og i grov form til kvernsalt. De finnes også som store krystaller du kan ha i badekaret ditt. Du kan bestille det blant annet hos www.altshop.no



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *