Maten og Naturen

Kamskjell

Kamskjell

Om du skal servere en enkel og nydelig forrett kan du gå for kamskjell. Ferske kamskjell er best, men du får også kjøpt gode frosne.

Kamskjell Recipe

Kamskjell

By Astrid Published: februar 3, 2012

    Om du skal servere en enkel og nydelig forrett kan du gå for kamskjell. Ferske kamskjell er best, men du får også kjøpt gode frosne.

    Ingredients

    Instructions

    1. Kutt opp snackparika
    2. Ta ut kamskjellene fra skallet om du har ferske. Tin opp de frosne i kjøleskap over natten
    3. Smelt smør i en stekepanne, bruk en god del for å gi best smak på kamskjellene
    4. Stek snackpaprika litt i pannen før du har oppi kamskjellene
    5. Kamskjellene skal bare kjapt oppi panna for å få en fin brun skorpe på begge sider, så følg godt med når du steker
    6. Serveres med en gang, med en klatt sæterrømme


    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *