Maten og Naturen

Kokosboller

Kokosboller

Nyt noen deilige hjemmelagde kokosboller nå inn mot jul. I tillegg til å smake helt nydelig er disse er både glutenfrie og laktosefrie.

Kokosboller

By Astrid Published: desember 20, 2013

    Nyt noen deilige hjemmelagde kokosboller nå inn mot jul. I tillegg til å smake helt nydelig er disse er både glutenfrie og laktosefrie.

    Ingredients

    Instructions

    1. Visp eggehvitene stive og dryss i litt og litt sukrinmelis under vispingen
    2. La gelatinen ligge i bløt i kaldt vann i minimum 5 minutter før du smelter den i litt vann
    3. Tilsett den oppløste gelatinen i en stråle mens du pisker. Visp videre i ca 5 minutter
    4. Bruk en sprøytepose og sprøyt ut små boller, eller lag små boller ved hjelp av to skjeer. Settes på en bakeplate med bakepapir
    5. La de stivne før du smelter sjokolade og Cocosa over vannbad
    6. Dypp bollene i sjokolade, deretter i kokos
    7. Oppbevar i kjøleskap eller fryser


      Legg igjen en kommentar

      Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *