Maten og Naturen

Müsli!

Müsli!

Noen morgener er svært travle og vi har ikke like god tid til å lage frokost. Denne müslien er en flott start på dagen. Om du ikke er så glad i frokost er denne lett å få ned. Du kan blande med litt tyrkisk yoghurt, kultura eller kefir. Noen friske bær på toppen er også godt!

Du trenger:

  • 1 dl valnøtter
  • 1 dl mandler
  • 1 dl hasselnøtter
  • 1 dl solsikkekjerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl linfrø
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1/2 dl pinjekjerner
  • 1/2 dl rapsolje
  • 1 dl vann
  • 1 ts salt

Slik gjør du:

  • Hakk opp valnøtter, mandler og hasselnøtter i mindre biter
  • Bland alle nøttene sammen med resten av frøene
  • Om du mangler en ingrediens går det helt fint å lage denne müslien allikevel
  • Ha i rapsolje, vann og salt og rør sammen
  • Ha det utover i en langpanne og stek det i ovnen på 180°C i ca 15 minutter
  • Følg med under stekingen da frøene kan bli raskt brent

 

 



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *