Maten og Naturen

Pannacotta

Pannacotta

Dersom du har litt tid til å planlegge å lage en middag er denne desserten ypperlig.

Du trenger:

  • 3 gelatinplater
  • 1 vaniljestang
  • 2 dl helmelk
  • 4 dl fløte

Slik gjør du:

  • Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter
  • Skjær vaniljestangen på langs å skrap ut frøene
  • Kok opp helmelk og fløte sammen med vaniljestangen og frøene
  • Rør hele tida å pass på at det ikke brenner seg
  • Når det har kokt opp tar du kjelen av platen å har i geltainplatene
  • La dette avkjøle seg i ca 15 minutter
  • Ta ut vaniljestangen og rør godt så frøene blander seg
  • Ha blandingen i former, det blir ca 4 stk, og la det bli romtemperert på kjøkkebenken
  • Settes i kjøleskap i ca 3-4 timer før de er klare til servering
  • Smaker utrolig godt med litt rørte bær på


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *