Maten og Naturen

Pizza

Pizza

Pizza er familiens store vinner og helgekos. Det aller beste er at du kan variere fyllet i det uendelige. Og det er faktisk ikke så vanskelig å lage den med et lite innhold av kabohydrater.

Du trenger:

Til pizzabunnen:

  • 3 egg
  • 2 dl cottage cheese
  • 50 gram revet ost

Til fyll:

  • Ost
  • Tomatpure/hakkede tomater
  • Kjøttdeig
  • Pepperoni
  • Rødløk
  • Tomat
  • Avokado
  • Paprika
  • Oliven

Slik gjør du:

Bunnen:

    • Del eggeplommene og eggehviten hver for seg
    • Kjør eggeplommer og cottage cheese i blender til jevn røre
    • Ha osten i denne blandingen
    • Stivpisk eggehvitene, og ha i litt salt
    • Vend inn eggeplomme-massen i eggehviten, vær litt forsiktig slik at du beholder den litt luftig
    • Hell blandingen på bakepapir og stryk utover
    • Stek bunnen på 200°C i ca 10 minutter først
    • Ta ut bunnen og snu den over på et nytt bakepapir slik at den blir opp-ned.
    • La den avkjøle seg litt

Fyllet:

  • Stek kjøttdeigen
  • Smør utover tomatpureen eller hakkede tomater
  • Ha deretter på osten, mange gjør en feil ved å har ost øverst på pizza, men da blir det under kokt istedet for stekt
  • Så er det bare å fylle på med det du ønsker
  • Stekes i ca 10 minutter på 200°C

 

 



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *