Maten og Naturen

Rundstykker

Rundstykker

Disse rundstykkene er saftige, næringsrike og kjempefine til frokost, lunsj og kveldsmat.

Du trenger:Rundstykker

  • 1 dl sesamfrø
  • 0,5 dl solsikkekjerner
  • 1 dl kruskakli
  • 0,3 dl knuste linfrø (kan bruke vanlig linfrø også)
  • 2 dl revet ost
  • 2 ss kremost naturell
  • 4 egg
  • 1 ss fiberhusk
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss provance krydder eller oregano

Slik gjør du:

  • Mal sesamfrøene og solsikkekjernene i en blender. Bland det sammen med resten av det tørre.
  • Visp eggene sammen med kremosten og bland det inn sammen med det tørre.
  • La røra stå å svelle i 5 minutter.
  • Dersom røren ikke blir tykk nok kan du tilsette litt mer kruskakli.
  • Form rundstykkene passe store.
  • Dersom du ønsker kan du ha på f.eks sesamfrø på toppen.
  • Stekes i ca 15 – 20 minutter på 180°C

 

 



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *