Maten og Naturen

Salmalaks i creme fraiche

Salmalaks i creme fraiche

Når du vil ha noe kjapt og enkelt velger du denne retten!

Salmalaks i creme fraiche Recipe

By Astrid Published: juni 28, 2012

  • Prep: 5 mins
  • Cook: 15 mins
  • Ready In: 20 mins

Når du vil ha noe kjapt og enkelt velger du denne retten!

Ingredients

Instructions

  1. Del opp laksen i biter og krydre med salt og pepper. Klem ut saften fra en halv sitron over laksebitene
  2. Kutt opp løken i mindre biter og fres denne i pannen før du legger i laksen
  3. Stek laksebitene på lett varme. Når laksebitene er nesten ferdige tilsetter du boksen med creme fraiche og lar det stå å putre i 10 minutter på svak varme
  4. Kok opp vann og ha i de frosne ertene. Når de kommer opp i vannkanten er de ferdige.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *