Maten og Naturen

Sjokoladekake fra Funksjonell Mat

Sjokoladekake fra Funksjonell Mat

Funksjonell Mat har laget en ferdigmiks for sjokoladekake. Kaken inneholder Sukrin i stedet for sukker, og deler av melet er erstattet med fettredusert mandelmel og FiberFin. Resultatet blir en deilig kake med lav GI og lite karbohydrater. Fåes kjøpt hos helsekost.

Produktfordeler i forhold til andre kakemikser på markedet:

  • 40% mindre kalorier
  • 75% mindre karbohydrater
  • 10% kostfiber (mer enn i ekstra grovt brød)
  • Dobbelt så mye protein
  • Helt uten sukker

 Tips:

  • Bruk vaniljekesam som glasur eller et lett dryss av SukrinMelis som pynt.
  • Lag gjerne muffins av sjokoladekakemiksen. Gir ca. 12 store muffins, med samme steketid.
  • Bland inn sjokoladebiter eller hakkede nøtter/mandler.
  • Ønsker du en mørkere og mindre søt kake, tilsett 2 ss kakao.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *