Sjokoladekake til helgen kanskje?
Du trenger:
- 100 gram smeltet meierismør
- 3 egg
- 1/2 ss fiberhusk
- 120 gram sukrin
- 3 1/2 ss kakao
- 1/2 ts med vaniljepulver (ikke vaniljesukker, men pulver som du får kjøpt hos helsekost, dersom du ikke har kan du bruke et par dråper vaniljeessens)
Slik gjør du:
- Smelt smøret og la det stå å avkjøle seg litt
- Visp sammen egg og sukrin godt
- Tilsett kakao, vaniljepulver, fiberhusk og smør og visp sammen
- La det stå å svelle i 5 minutter
- Haes i en form som er ca 20 x 20 cm med smurt bakepapir
- Stekes i ovn på 200°C i ca 12 minutter
- Pass på tiden, da kaken kan falle litt sammen når den kommer ut, den skal være ganske flat men ikke pannekake-flat.
- Kan godt severes med litt pisket kremfløte