Maten og Naturen

Sjokoladekake

Sjokoladekake

Sjokoladekake til helgen kanskje?

Du trenger:

  • 100 gram smeltet meierismør
  • 3 egg
  • 1/2 ss fiberhusk
  • 120 gram sukrin
  • 3  1/2  ss kakao
  • 1/2 ts med vaniljepulver (ikke vaniljesukker, men pulver som du får kjøpt hos helsekost, dersom du ikke har kan du bruke et par dråper vaniljeessens)

Slik gjør du:

  • Smelt smøret og la det stå å avkjøle seg litt
  • Visp sammen egg og sukrin godt
  • Tilsett kakao, vaniljepulver, fiberhusk og smør og visp sammen
  • La det stå å svelle i 5 minutter
  • Haes i en form som er ca 20 x 20 cm med smurt bakepapir
  • Stekes i ovn på 200°C i ca 12 minutter
  • Pass på tiden, da kaken kan falle litt sammen når den kommer ut, den skal være ganske flat men ikke pannekake-flat.
  • Kan godt severes med litt pisket kremfløte

 

 



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *