Maten og Naturen

Solsikke-pletter

Solsikke-pletter

Disse plettene er raske å lage, og lette å ta med seg på skole eller jobb. Bruk de som vanlige brødskiver og smør på pålegg.

Du trenger:

  • 3 egg
  • 100 gram kremost naturell
  • 1/2 dl kremfløte
  • 120 gram finmalte solsikkekjerner
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ss fiberhusk
  • 1/2 ts salt

Slik gjør du:

  • Kjør solsikkekjernene i en blender slik at de blir finmalte
  • Visp sammen egg og kremost
  • Bland alt sammen og la røren stå i 5 minutter å svelle
  • Ha røren utover i en langpanne med bakepapir, og form som en firkant
  • Stekes i 180°C i ca 20 minutter

 



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *