Maten og Naturen

Sukrin+

Sukrin+

FunksjonellMat har nå kommet med et produkt som heter Sukrin+. Sukrin+ er Sukrin som er smeltet sammen med Stevia. Dette gir et 100 % naturlig søtningsmiddel med 2 x søtheten til sukker. Sukrin+ kombiner sukker-konsistensen til Sukrin med Stevias søthet. Sukrin fjerner den bitre bismaken som kan kjennes i en del Stevia-produkter. Både Sukrin og Stevia er kalorifrie produkter, og Sukrin+ gir ikke noe utslag på blodsukkeret!

  • Dobbelt så søtt som sukker
  • 100% naturlig
  • 0 kalorier
  • 0 karbohydrater
  • Påvirker ikke blodsukkeret (0 GI)
  • Konsistens som strøsukker

Dobbelt så søtt som sukker

Sukrin+ er dobbelt så søtt som sukker, og skal derfor brukes i halv mengde. Dette gjør at du kan erstatte alt sukker i de fleste bakverk med Sukrin+ og fortsatt beholde saftigheten og den gode smaken.

Helt naturlig

Både Stevia og Sukrin er 100% naturlige produkter. Stevia er en naturlig søt urt som har vært brukt som søtningsmiddel i Amerika og Asia i mange år. Etter grundig gjennomgang og testing ble Stevia godkjent for bruk i mat i EU desember 2011. Norske myndigheter vil også komme med en godkjenning i løpet av 2012. Funksjonell Mat har fått dispensasjon til å selge Sukrin+ inntil denne godkjenningen trer i kraft. Både utvinningen av søtstoffene, og sammensmeltingen foregår i naturlige prosesser, og det finnes ingen kunstige tilsentningsstoffer i Sukrin+

Stevia av beste kvalitet

Stevia som brukes i Sukrin+ har minst 97% konsentrasjon av Rebaudioside A. Rebaudioside A er det stevioglykosidet med renest søtsmak, og som ligger nærmest smaken av sukker. Ved å smelte Stevia inn i hver enkel Sukrinkrystall, får vi en god effekt ved at de to søtningsmidlene forsterker hverandres positive egenskaper. Sukrin+ gir en rund, ren sukkersmak, og er et naturlig og sunt alternativ alle steder du ellers ville bruke sukker.

Tekst fra www.funksjonellmat.no



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *