Barnas Super-smoothie!

Denne smoothien kan du gi til barna hver dag! Den er flott å bruke som base når man vil gi barna litt ekstra vitaminer. Barn bør få tilskudd av omgea 3, vitamin D og vitamin C, og på denne tiden er det ekstra viktig med forebygging i forhold til forkjølelse, virus, infeksjoner og influensa. Den er fin å bruke som mellommåltid. Dersom ingenting frister ved sykdom kan den brukes som erstatning til måltid. Varier med bærene og se hva som faller i smak! Det  anbefales å bruke jordbær eller blåbær. 

3 gode produkter man bør ha i skapene sine når man har smårollinger er disse (alle produktene kan kjøpes i helsekost) :

Vitamin C – pulver. – det kan være vanskelig å få både små og store barn til å svelge tabletter. Pulveret blandes rett inn i smoothien og avgir ingen smak. Vi anbefaler dette pulveret fra Mezina:
_1855-200x200-2

C-vitamin pulver er et syrenøytralt vitaminpreparat som inneholder citrusekstrakt, acerola og nype og er rik på bioflavonoider. Mengden av bioflavonoider er nøye avpasset for å sikre maksimal biotilgjengelighet. C-vitamin pulveret er uten sukker, konserveringsmidler og fargestoffer. Inneholder kun naturlige smaksstoffer.

Vitamin D – dråper. – Enkel måte å få gitt tilskudd av vitamin D. Her anbefales dette produktet fra Soma:

timthumb.php

Her finnes det spesialtilskudd for barn fra 4 måneder opp til 2 år, det neste tilskuddet er fra 2 år til 100 år. 10 dråper gir 10 mikrogram vitamin D3 (400 IE). Det er den dagsdosen som Helsedirektoratet anbefaler å gi til barn allerede fra 4 ukers alder, og opp til 2 år. D-vitaminet er løst opp i en base av mellomlange fettsyrer (MCT), som er ekstrahert i fra kokosnøttolje. Mer optimalt kan det ikke bli for de minste!

Omega 3- tilskudd: Her kan du trygt kjøpe Eskimo-3 for kids. Dette er en naturlig stabil og ren fiskeolje. Kvaliteten på fiskeoljen er blant de beste på det norske markedet. Eskimo-3 kapsler var best i test på TV2 hjelper deg i mars 2012.
Eskimo-3_hvitbakgrunn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.